Despre noi

Servicii de Productie Video si Live Streaming

Live Streaming

Imbina inregistrarea evenimentului concomitent cu transmiterea lui live. In acest fel si cei ce nu pot participa la evenimentul dumneavostra se pot bucura in timp real de el urmarindu-l de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Productie Video

Gama completa de servici audio-video. Camerele de ultima genetratie Full-HD si 4k, microfoane, lavaliere si lumini profesionale se regasesc in mana unor profesionisti care le utilizeaza pentru a realiza o productie video de inalta calitate.

Editare Video

Echipa noastra cu o vasta experienta in televiziune, realizeaza montaje profesionale care imbina elementele grafice precum si elementele audio-video, astfel incat clipurile realizate sa corespunda cerintelor clientului.

Inchiriere echipamente

Pentru o lista completa a echipamentelor sau a disponibilitatii acestora, va rugam sa ne contactati la contact@sqrproduction.ro

Lasa-te pe mana profesionistilor

SQR Production este o echipa profesionista de oameni cu o vasta experienta în televiziune care îti vor oferi servicii de calitate.
Traim în secolul unde continutul video si transmisia video live reprezinta o piesa importata în promovarea evenimentului. Profita de tehnologie si nu lasa evenimentul tau sa treaca neobservat. Transmite Live continut audio si video ce poate fi urmarit prin browser web, telefon mobil, tableta sau orice device compatibil. 

Oferim transmisiuni video live de mare calitate, la cel mai bun pret de pe piata:

Concerte, Evenimente, Transmisiuni, Videoconferinte, Interviuri, Transmisii sportive, Workshopuri, Gale, Seminarii.

 

SQR Production va ofera servicii de transmisie profesionala LIVE a evenimentului, utilizand camere video profesionale full-HD . Transmisia LIVE poate fi urmarita prin browser web, telefon mobil, tableta sau orice device compatibil.

Close Menu